Bælt

Logodesign, visuel identitet, kommunikation, webdesign

H  E  A  D  S     U  P
Do the trick har gennem processen været en tæt sparringspartner og har, foruden at skabe vores logo og payoff, også defineret vores kerneydelser og struktureret vores hjemmeside. Derudover har de sørget for at klæde os rigtig godt på til vores salgsarbejde med præsentations-materialer i et seriøst og iøjnefaldene grafisk udtryk som folk husker. Thumbs up!
— Ulrich Sørensen – Ejer af Bælt —


Da vi designede navnetrækket for Bælt udviklede vi samtidig en typografi baseret på designet.

Bælt så sig selv som en 3d-printervirksomhed. I vores arbejde med dem tog vi fat helt inde i kernen af deres kompetencer og redefinerede deres ydelser. Vi fandt frem til at de har fire ydelser som vi prioriterede og som kan ses som en sammenhængende proces eller som enkeltydelser, der kan købes ind i. Det blev også udgangspunktet for den payoff som vi lavede for dem; ‘Fra idé til 3d’ som ikke direkte taler ind i 3d-print, men i deres evne til at omsætte løsninger på udfordringer til noget håndgribeligt og i sidste ende måske som 3d-print.

I forbindelse med at vi kortlagde Bælts ydelser og kommunikation skabte og strukturede vi indholdet på deres website. Og pakkede det lækkert ind samtidig.

Har du set noget du kan li’?

Hvis denne løsning ligner noget du selv står og skal bruge, så kontakt os og lad os skræddersy noget, der passer til dig.

allan@dothetrick.dk
30 82 43 32