Frivillighedscenter Nyborg

Grafisk design, Illustrationer

H  E  A  D  S     U  P
Vi er vilde med resultatet.
Materialet er lækkert og møder målgruppen på en super god måde.
Tak for samarbejdet og for at omsætte vores idéer og tanker til noget konkret.
— Jannie Rasmussen, Frivillighedskonsulent hos Nyborg Kommune —


Frivillighedscenter Nyborg kom til os og ønskede sig en design til deres udgivelse; Den Sociale Vejviser 2021. Vi startede fra bunden og skabte en helt ny visuel identitet for hele centret, der tager afsæt i det positive og inkluderende arbejde de udfører på stedet. Resultatet blev en toolbox af grafiske elementer, skrifttyper og illustrationer der tilsammen giver en dynamisk og moderne identitet, der også er let at arbejde med. 

Vi valgte en positiv og kraftig farvepalette til det grafiske udtryk. Farverne kan kombineres på kryds og tværs og giver en fleksibel og iøjnefaldende identitet.

Et grafisk element i form af prikker signallerer fællesskab og glæde og giver en måde at kombinere farverne på, der er let og kan varieres i det uendelige.

Mangfoldighed var et nøgleord for indhold og design. Vi udviklede derfor en række karakterer, der med en skæv og sød streg bogstavelig talt kan rumme høj og lav uden at stigmatisere.

Har du set noget du kan li’?

Hvis denne løsning ligner noget du selv står og skal bruge, så kontakt os og lad os skræddersy noget, der passer til dig.

allan@dothetrick.dk
30 82 43 32