Gelygo

Explainerfilm, kommunikation, visuel identitet

H  E  A  D  S     U  P
Allan & Claus er meget proaktive. De tager teten og viser en vilje og vej for at nå resultater. Vi er meget glade for deres layout, og ikke mindst deres video, der er så kreativ og godt skruet sammen, med en blanding af illustrationer og realtime video. Den forklarer vores produkt meget bedre end vi på noget tidspunkt turde håbe på. Dejligt når nogen tør at prøve grænserne af.
— Claus Bolund, direktør i GelyGo ApS —


GelyGo er et nyt produkt på markedet og kendskabet til både navn, produkt og anvendelse er ukendt. Vi lavede en explainerfilm, der både italesætter produktet og anvendelse. Det blev gjort ved hjælp af animation, realvideo og et glimt i øjet.

Hovedpersonen i filmen er Glenn, der er produktudvikler hos GelyGo og som leder seeren igennem GelyGos egenskaber i stil med en fysiklærer eller retro tv-shows som VITEK.

Hvordan lyder en video om pulver, der laver vand til gele? Lyt til en medley af musikken vi lavede til filmen. Musikken er lavet meget fleksibel, så det kan bruges i forskellige længder.

H  E  A  D  S     U  P
Do the trick tager teten og viser en vilje og vej for at nå resultater. Vi kan på det varmeste anbefale dem som samarbejdspartner til både at styre og udføre den kreative proces og streg. Tak for samarbejdet indtil videre.
— Claus Bolund, direktør i GelyGo ApS —

Logo og payoff fik en kærlig behandling og vi optimerede det hele vejen rundt og skabte et enkelt og harmonisk navnetræk og en skapskåret payoff.


Har du set noget du kan li’?

Hvis denne løsning ligner noget du selv står og skal bruge, så kontakt os og lad os skræddersy noget, der passer til dig.

allan@dothetrick.dk
30 82 43 32