Joovo

Navngivning, logodesign, visuel identitet, kommunikation

H  E  A  D  S     U  P
Mit behov var et komplet grafisk udtryk, lige fra firmanavn, logo, farver og udtryk, som var med til at fremhæve det som virksomheden står for. Fra første møde, følte jeg mig fuldstændig tryg ved bare at give slip, og give dem frie hænder til at skræddersy et komplet grafisk udtryk. Nøgleordene for mig i dette samarbejde er; Kreative, Fleksible, Effektive og yderst Professionelle.
— Thomas Smith – Ejer af Joovo —


Joovo er en virksomhed, der arbejder med IoT til industry 2.0. De tilbyder cloudbaserede dataopsamlings-løsninger, der kan hjælpe produktionsvirksomheder i industrien til bedre indsigt i deres proces. Vi har udviklet navnet, der er afledt af det latinske ord for fremgang/vedligehold/fordel.

H  E  A  D  S     U  P
Jeg havde et møde med Do The Trick, hvor jeg fortalte om min nye virksomhedsprofil. Inden for kort tid, fik jeg tilsendt 4 virkelig kompetente løsninger, som hver i sær havde deres unikke kendetegn. Hver løsning stod knivskarpt, og jeg kunne snildt se dem alle som en mulighed for min virksomhed. Jeg endte med at vælge den ene løsning, med ønske om nogle få farvejusteringer, samt løsningen oversat til flere sprog. Det blev igen løst meget overbevisende og hurtigt.
— Thomas Smith – Ejer af Joovo —

Med Joovo kan man følge sine data via et dashboard fra en app. Designet symboliserer dataflow til og fra Joovo-løsningen og er designet til brug på alt fra ikoner, dashboards, website, visitkort…u name it.


Har du set noget du kan li’?

Hvis denne løsning ligner noget du selv står og skal bruge, så kontakt os og lad os skræddersy noget, der passer til dig.

allan@dothetrick.dk
30 82 43 32