ParforholdsEksperten

Grafisk design, visuel identitet, autoritetsmodel, animation

H  E  A  D  S     U  P
Jeg har brugt Do the trick nogle gange til grafiske opgaver og jeg er altid vildt imponeret. Der er hurtig respons, stor fleksibilitet og enorm professionalisme når jeg skal have lavet en opgave. Materialet er både kreativt og nytænkende. Jeg kan varmt anbefale Do the trick! Du bliver ikke skuffet!
— Charlotte Smith– Ejer af ParforholdsEksperten —


ParforholdsEksperten er en psykoterapeut med speciale i at hjælpe par tilbage på sporet. Hun havde udviklet en autoritetsmodel; RELOVE, som hun havde brug for at få visualiseret. Vi konceptualiserede modellen, både grafisk og kommunikativt og skabte en visuel identitet derudfra.

Vi ønskede at bryde med de traditionelle tanker, når det kommer til at designe for terapeuter, hvor solnedgange, stockbilleder og lavendelfarvede duftløs ofte er praksis. Vi skabte et design, der appellerer bredere og til begge parter i forholdet.

I forlængelse af autoritetsmodellen udviklede vi en række hjerter som symboler på de menneskelige følelser, der bringes til bordet hos terapeuten. Vi kalder dem Remotions efter RELOVE-modellen og de kan bruges både som ikoner men også i animerede versioner.

Det grafiske udtryk smeltede sammen i præsentations- og undervisningesmaterialer og markedsføring på sociale medier

Har du set noget du kan li’?

Hvis denne løsning ligner noget du selv står og skal bruge, så kontakt os og lad os skræddersy noget, der passer til dig.

allan@dothetrick.dk
30 82 43 32