Scribendo

Logodesign, visuel identitet, webdesign

H  E  A  D  S     U  P
Do The Trick står bag logo og visuel identitet til min virksomhed Scribendo. Og det er så tjekket! Mit logo med skrivemarkøren er originalt – ligesom Allan og Claus. De lytter. De overrasker. De sætter sig ind i tingene. De er præcise og samtidig uforudsigelige. Giv Do the trick en udfordring. De løser den.
— Anne Drud, tekstforfatter og ejer af Scribendo —


Bag navnet Scribendo [jeg skriver] gemmer sig tekstforfatter og kommunikationskonsulent Anne Drud. Vi har lavet en helt enkel grafisk profil med en delikat farvepalette. Det er altid vigtigt for os, og for for vores kunder, at vi tænker fleksibilitet ind i logodesignet. Hvad sker der, når det er venstrestillet, når det er centreret, når det skal passe ind i en lille cirkel på SoMe-profiler, når det skal animeres, mm…

Logoet er et customised navnetræk med en simpel symbolik, der tager afsæt i navnet. Skrivemarkøren giver god mening både i logoets fulde længde, men også når det er kortet ned til et simpelt monogram.

Har du set noget du kan li’?

Hvis denne løsning ligner noget du selv står og skal bruge, så kontakt os og lad os skræddersy noget, der passer til dig.

allan@dothetrick.dk
30 82 43 32